Over 10 years we help companies reach their financial and branding goals. Engitech is a values-driven technology agency dedicated.

Gallery

Contacts

411 University St, Seattle, USA

engitech@oceanthemes.net

+1 -800-456-478-23

Tartsd kézben az elektronikai eszközök termikus viselkedését!

A webinár sorozat időpontja:
2021.06.10

Az esemény témája:
Az elektronikai eszközök termikus viselkedése

És jött a várva várt első teszt. Túlmelegedett. Pedig mindent úgy csináltunk, ahogy szoktuk. A határidő a nyakunkon, mindenki izgatott és indul az ötletelés. Ismerős a helyzet?

Tapasztalatunk szerint a melegedés kérdésével már a koncepció kialakításánál számolni kell. Vannak tapasztalati megoldások és napjaink szimulációs megoldásainak használatával kevesebb meglepetés ér minket a későbbiekben. A fejlesztő-, elektronikai és a szimulációs mérnökök együttműködésével már a fejlesztés első szakaszában kipróbálhatók a passzív vagy aktív hűtés különböző variációi. A döntést követően, a kidolgozás során optimalizálható a konstrukció, valamint kontroll alatt tartható, a sokak számára lehetetlen kihívás: a túlmelegedés.

Interaktív webinár sorozatunkban a téma közös feldolgozásával, tippek trükkök megosztásával, feltárjuk, hogy milyen kihívásokkal kell szembenézni a mérnököknek ezen a területen Valós példán keresztül mutatjuk be a mérnöki területek együttműködési lehetőségeit. Megvitatjuk, hogy a fejlesztési folyamat egyes szakaszaiban milyen optimalizálási módszerek célravezetők és feltárjuk a szimulációs mérnökökkel való együttműködés lehetőségeit.

A webinár interaktív részében a résztvevők oszthatják meg tapasztalataikat egymással és közösen kerülnek megoldásra a felvetett problémák, kérdések.
Kérdezzen, ossza meg saját tapasztalatait és inspirálódjon mások tapasztalataiból!

// KÉRDÉSE VAN?

KAPCSOLAT

Lépjen velünk kapcsolatba! Szakértő kollégáink mindenben segítenek.

Lokáció:

1087 Budapest Könyves Kálmán krt. 76., VII. em

E-mail:

marketing@edmd.hu

Telefon:

+36 1 688 4627