Over 10 years we help companies reach their financial and branding goals. Engitech is a values-driven technology agency dedicated.

Gallery

Contacts

411 University St, Seattle, USA

engitech@oceanthemes.net

+1 -800-456-478-23

Hogyan alkalmazkodjunk az elektronikai alkatrészhiány kihívásaihoz?

A webinár sorozat időpontja:
2021.10.14., 16:00-17:00

Az esemény témája:
Termikus szimuláció multi-CAD környezetben

floefd

A termikus szimulációs funkciók teljes értékűen beintegrálódnak a CAD-rendszerbe és innen végezhető a vizsgálat, ezért nincs szükség egy új rendszer bevezetésére és megtanulására. Az integrációnak számos kézzel fogható előnye van, például nincs időveszteség a modellelőkészítéssel, mert mindenki a saját, jól megszokott rendszerében dolgozhat. Webináriumunk során ezt a folyamatot és ezeket az előnyüket mutatjuk be.

A digitális iker (Digital Twin) technológia térhódításával a szimulációs igény is jelentősen megnőtt. Különösen igaz ez az a termikus szimuláció területén, legyen szó elektronikai vagy egyéb termék vizsgálatáról. A megnövekedett igényt a szimulációs- és a fejlesztő mérnökök együttműködésével lehet hatékonyan kezelni. Ehhez azonban a mérnököknek is szükségük van olyan szimulációs eszközre, amely használatához nem kell „pilótavizsga. Külön előny lehet, ha mindent a jól megszokott környezetben tudnak elkészíteni és vizsgálni.

Rendezvényünkön bemutatjuk, milyen előnyöket rejt, ha a termikus szimulációs megoldás teljes értékűen beintegrálódik a jól ismert a CAD-rendszerbe. Megmutatjuk milyen feladatmegosztási elvek mentén javasoljuk a szimulációs- és fejlesztőmérnökök együttműködését. Példán keresztül mutatjuk be azokat a lehetőségeket, amelyek lehetővé teszik egy megbízhatóan működő termék fejlesztését.  

// KÉRDÉSE VAN?

KAPCSOLAT

Lépjen velünk kapcsolatba! Szakértő kollégáink mindenben segítenek.

Lokáció:

1087 Budapest Könyves Kálmán krt. 76., VII. em

E-mail:

marketing@edmd.hu

Telefon:

+36 1 688 4627

  REGISZTRÁLOK A WEBINÁRIUMRA!

  Kérjük, adja meg érdeklődési körét (többet is megjelölhet!):

  Önöknél milyen problémák merültek már fel abból, hogy a NyÁK gyártás előtt nem vagy csak részben történt meg a validáció?

  Jelenleg hogyan végzik a gyártás előtti ellenőrzést, validációt?

  Hozzájárulok, hogy a jövőben értesítéseket kapjak a további rendezvényekről

  Hozzájárulok, hogy a jövőben érdeklődési körömnek megfelelően kapcsolatba lépjenek velem