Hogyan alkalmazkodjunk az elektronikai alkatrészhiány kihívásaihoz?

A webinár sorozat időpontja:
2021.10.14., 16:00-17:00

Az esemény témája:
Termikus szimuláció multi-CAD környezetben

floefd

A termikus szimulációs funkciók teljes értékűen beintegrálódnak a CAD-rendszerbe és innen végezhető a vizsgálat, ezért nincs szükség egy új rendszer bevezetésére és megtanulására. Az integrációnak számos kézzel fogható előnye van, például nincs időveszteség a modellelőkészítéssel, mert mindenki a saját, jól megszokott rendszerében dolgozhat. Webináriumunk során ezt a folyamatot és ezeket az előnyüket mutatjuk be.

A digitális iker (Digital Twin) technológia térhódításával a szimulációs igény is jelentősen megnőtt. Különösen igaz ez az a termikus szimuláció területén, legyen szó elektronikai vagy egyéb termék vizsgálatáról. A megnövekedett igényt a szimulációs- és a fejlesztő mérnökök együttműködésével lehet hatékonyan kezelni. Ehhez azonban a mérnököknek is szükségük van olyan szimulációs eszközre, amely használatához nem kell „pilótavizsga. Külön előny lehet, ha mindent a jól megszokott környezetben tudnak elkészíteni és vizsgálni.

Rendezvényünkön bemutatjuk, milyen előnyöket rejt, ha a termikus szimulációs megoldás teljes értékűen beintegrálódik a jól ismert a CAD-rendszerbe. Megmutatjuk milyen feladatmegosztási elvek mentén javasoljuk a szimulációs- és fejlesztőmérnökök együttműködését. Példán keresztül mutatjuk be azokat a lehetőségeket, amelyek lehetővé teszik egy megbízhatóan működő termék fejlesztését.  

// KÉRDÉSE VAN?

KAPCSOLAT

Lépjen velünk kapcsolatba! Szakértő kollégáink mindenben segítenek.

Lokáció:

1087 Budapest Könyves Kálmán krt. 76., VII. em

E-mail:

marketing@edmd.hu

Telefon:

+36 1 688 4627